MyCodaBox is opgebouwd vanuit het oogpunt van je organisatie en hierin beheer je al je klanten per software.

Beheer je klanten over meerdere organisaties (bijvoorbeeld wanneer je voor meerdere boekhoudkantoren in groepsstructuur werkt)? Dan kan je via het hoofdmenu van de ene organisatie naar de andere navigeren.

Gebruik je verschillende boekhoudsoftwares? Dan heb je verschillende omgevingen (een aparte omgeving voor elke software die je gebruikt) binnen MyCodaBox en kan je via het hoofdmenu van de ene omgeving naar de andere navigeren.

MyCodaBox: je organisatie en je omgeving

Merk op:  Het menu Administratie is enkel zichtbaar voor Admin gebruikers in MyCodaBox.

De gegevens van je organisatie wijzigen
Is er een wijziging nodig van de gegevens van je organisatie(s) die bij CodaBox geregistreerd zijn (bijv. bedrijfsnaam, adres, vertegenwoordiger)? Beheer de gegevens zelf via 'Administratie' bovenaan.
Klik op Administratie > Organisatie info > Bewerk organisatie info > Wijzigingen opslaan.

Indien je bepaalde gegevens wijzigt wanneer een nieuw mandaat voor je eigen organisatie is aangevraagd en nog niet ondertekend, word je erop attent gemaakt dat dit mandaat bijgewerkt is en de bijgewerkte versie getekend moet worden.

Moet je ondernemingsnummer aangepast worden? Contacteer helpdesk@codabox.com

Eén login account voor MyCodaBox met toegang tot al je omgevingen

De toegang tot MyCodaBox voor je organisatie gebeurt op basis van een persoonlijke gebruikers account

Met slechts één account krijg je toegang tot meerdere omgevingen in MyCodaBox (de boekhoudsoftwares die je gebruikt) binnen je organisatie.

Je kan zelf vanuit MyCodaBox – volledig gratis – een onbeperkt aantal gebruikers aanmaken voor je organisatie (als je met verschillende collega’s samenwerkt).

De gegevens van je omgeving (boekhoudsoftware) wijzigen
Is er een wijziging nodig van de gegevens van je omgeving(en) (bijv. het e-mailadres waarop je CodaBox communicatie en de maandelijkse rapporten ontvangt)? Beheer de gegevens zelf via 'Omgeving' in het linkermenu.
Klik op Omgeving info > Omgeving info bewerken > Wijzigingen opslaan.

→ Verander je van boekhoudsoftware? Dit kan je niet zelf wijzigen. Zie hieronder.

Verander je van boekhoudsoftware of heb je een nieuwe toegevoegd?

Contacteer helpdesk@codabox.com

• Wij sturen je de nodige documenten ter ondertekening toe.
  • Na ontvangst van de getekende documenten, maken we per software ook een nieuwe omgeving binnen MyCodaBox voor je aan. Je hebt meteen toegang via MyCodaBox.
  • Wat de prijs van CODA betreft, cumuleren we de zichtrekeningen van alle omgevingen om de prijs te berekenen, de SODA-dienst moet per omgeving worden betaald.

Je werkt met verschillende boekhoudprogramma's die al bij ons geregistreerd zijn en wil je klant overbrengen?
Toegang krijgen tot de klantenlijst van een ander boekhoudkantoor (bijv. fusie)?

Voorbeeld:

Je gaat binnenkort fuseren met een ander kantoor, maar voorlopig blijven beiden bestaan onder aparte ondernemingsnummers.

→ Het andere kantoor kan jou uitnodigen en toegang verlenen tot MyCodaBox van hun organisatie. Meer info in dit artikel.