CodaBox heeft een systeem ontwikkeld dat het boekhoudkantoor toelaat om op een automatische manier over de verkoopfacturen van zijn klanten te beschikken, in een formaat dat inleesbaar is in zijn boekhoudprogramma, alsook over de PDF-versie.

Dankzij een koppeling met de facturatieprogramma’s die gebruikt worden door de KMO’s , kan CodaBox:

• De verkoopfacturen van deze KMO’s ontvangen en deze doorsturen naar hun boekhoudkantoor.
  • De klant toegang geven tot zijn eigen CODA bestanden zodat de klant kan beschikking over de transacties op zijn rekening en automatisch zijn betaalde facturen kan afpunten in zijn facturatie programma.

Verkoopfacturen in drie stappen met VOICI

Stap 1:
De eindklant van de boekhouder plaats vanuit zijn compatibel facturatie programma een aanvraag om zich te connecteren met CodaBox.

Stap 2:
CodaBox controleert op basis van het ondernemingsnummer of de KMO gekend is bij ons en of deze gekoppeld is aan een boekhouder die CodaBox-klant is.

Stap 3:
Indien het bedrijf gekend is, wordt de verbinding tot stand gebracht en leveren wij, naarmate hun aanmaak, de verkoopfacturen van de klant aan zijn boekhouder.

Heeft u vragen over de Dienst VOICI? Zie onze gelateerde artikelen of neem dan contact op met helpdesk@codabox.com