Om CodaBox in staat te stellen de CODA's van je klant op te vragen voor een KBC/CBC-rekening, moet jouw klant een actie uitvoeren in zijn/haar banktoepassing om de link tussen CodaBox en de bank tot stand te brengen.

Onze artikelen  KBC/CBC CODA activatie en Mandaatprocedure voor KBC/CBC beschrijven de stappen die je Kantoor en je klant moeten ondernemen.

Hoe controleer je of deze link gemaakt werd door je klant?

➞ Via het Dashboard: KBC/CBC mandaten worden pas op het dashboard getoond als de koppeling met de KBC/CBC bank omgeving niet binnen 7 dagen door je klant is gemaakt.

Ga naar MyCodaBox > Dashboard Onder Gedetecteerde problemen, Klik op de naam van de betrokken klant om de details van de bankrekening te tonen die als 'niet gekoppeld aan CodaBox' is aangeduid

KBC/CBC-rekeningen niet gekoppeld aan CodaBox

Tip: In dit scherm, is het ook mogelijk de gedetecteerde problemen per type te sorteren, en alleen de 'Koppeling KBC/CBC bankrekening' weer te geven die niet met CodaBox gekoppeld zijn Toon alle KBC rekeningen die niet aan CodaBox gekoppeld zijn

Als je op de naam van de klant klikt, kun je de gedetailleerde info over zijn/haar CODA-mandaat bekijken.

De te volgen procedure om dit probleem op te lossen is toegankelijk door te klikken op 'Wat kan ik doen'. De details van het mandaat zijn ook beschikbaar onder MandatenWat moet ik doen als de KBC/CBC-rekening niet gekoppeld is aan CodaBox?