TEKEN EEN BOOST CONTRACT

Waarom Boost en wat betekent het?

Wanneer je je klanten via MyCodaBox inschrijft op de VOILA-dienst via 'Uitnodiging', blijkt in de praktijk dat slechts een beperkt aantal klanten hun inschrijving bevestigt.

Dankzij de activatie via Boost, heeft CodaBox geen bevestiging van jouw klant nodig. Deze activatiemethode bestaat uit een contract dat een Boekhoudkantoor ondertekent met CodaBox, waarin het Boekhoudkantoor bevestigt dat hij de toestemming van zijn klanten zal verkrijgen om hen in te schrijven voor de VOILA-dienst.

Voordeel = Tijdsbesparing!

Dit vraagt minder administratieve tussenkomst van je klanten. Daardoor kan CodaBox de klanten meteen inschrijven op de Dienst en kan iedereen vlug van de voordelen van VOILA genieten!

Hoe starten?

Als je de voorkeur geeft aan deze methode, neem dan contact op met onze sales afdeling via Sales@codabox.com voor meer informatie. Contract getekend? Lees dan snel verder voor de volgende stappen van de Boost activatie!

KRIJG HET AKKOORD VAN JE KLANTEN

Gebruik de template

We raden je aan de e-mail template onderaan dit artikel te gebruiken om je klanten te informeren over de voordelen van de Dienst om zo hun akkoord te verkrijgen. Heb je dit akkoord? Ga dan snel naar MyCodaBox en voer de Boost activatie uit voor je klant!

ACTIVEER VOILA VIA BOOST VOOR JE KLANTEN IN MYCODABOX

Belangrijk: De 'Voer Boost-activatie uit'-functie is pas beschikbaar in MyCodaBox wanneer je al een Boost contract ondertekend hebt

Boost meerdere klanten tegelijkertijd
  1. Ga naar MyCodaBox en open het VOILA overzicht van al je klanten via het menu aan de linkerkant
  2. Op de VOILA pagina : Klik op de knop 'Voer Boost activatie uit'VOILA activeren via Boost in MyCodaBox
  3. In het volgende scherm krijg je alle klanten te zien met een actief CODA mandaat die geselecteerd kunnen worden. (Open de eerste keer zeker even het info icoon!)VOILA activeren via Boost in 1 keer voor de geselecteerde klanten in MyCodaBox
  4. Na het selecteren van de klanten die je wil activeren op VOILA > Klik op 'Voer Boost activatie uit voor deze (aantal) klanten'
  5. E-mailverificatie en registratiebevestiging:
    • Je klant krijgt een vraag tot verificatie van zijn/haar e-mailadres, indien nog niet geverifieerd
    • Je klant krijgt na verificatie van zijn/haar e-mailadres een bevestiging van inschrijving op de Dienst VOILA

Boost 1 klant
  1. Ga naar MyCodaBox en open een specifieke klant.
  2. Ga naar de VOILA tab van je klant en klik op de knop 'Voer Boost activatie uit' VOILA activeren via Boost voor 1 klant in MyCodaBox
  3. Klik op Voer Boost activatie uit voor deze klant om te bevestigen
    Bevestig de VOILA activatie via Boost voor 1 klant in MyCodaBox
  4. De status van de bestelling in het VOILA-scherm is nu Validatie in Uitvoering
  5. E-mailverificatie en registratiebevestiging:
  • Je klant krijgt een vraag tot verificatie van zijn/haar e-mailadres, indien nog niet geverifieerd
  • Je klant krijgt na verificatie van zijn/haar e-mailadres een bevestiging van inschrijving op de Dienst VOILA