Je hebt in MyCodabox de volgende mogelijkheden om VOILA voor je klanten te bestellen:

• Via uitnodiging: nadat je de klant via MyCodabox uitgenodigd hebt, zal de klant van ons een e-mail ontvangen met een uitnodiging om de Dienst te aanvaarden
  • Via Boost activatie: dankzij de activatie via Boost, heeft CodaBox geen bevestiging van je klant nodig!
    Deze optie is beschikbaar in MyCodaBox als je een Boost-contract tekent.

VOILA bestellen via Uitnodiging voor 1 klant

Ga naar MyCodaBox -  KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - VOILA

1. Selecteer Beheer in de kolom Acties, naast de betreffende klant en vervolgens op Bestel VOILA
  2. Het volgende scherm wordt weergegeven:

3. Klik op Bestel VOILA om te bevestigen
  4. De status van de bestelling in het VOILA-scherm is nu 'Klant Uitgenodigd'

Belangrijk: Je kan VOILA bestellen zonder CODA - de klant moet geen IBAN geactiveerd hebben voor CODA.

VOILA bestellen via Boost voor 1 klant

Ga naar MyCodaBox -  KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - VOILA

1. Selecteer Beheer in de kolom Acties, naast de betreffende klant en vervolgens op Voer Boost activatie uit
  2. Het volgende scherm wordt weergegeven:

3. Klik op Voer Boost activatie uit voor deze klant om te bevestigen
  4. De status van de bestelling in het VOILA-scherm is nu Validatie in Uitvoering

➤ Je kan VOILA ook voor meerdere klanten tegelijk bestellen via BOOST