Waarom klant worden als KMO?

Heb je CODA nodig voor de afpunting van je verkoopfacturen of voor reconsiliatie?

Vraag even na bij je boekhouder of hij al CODA voor je bedrijf ontvangt via CodaBox, of CODA voor jouw bedrijf kan bestellen bij CodaBox.

Je kan automatisch, en zonder extra kosten, gebruik maken van de CODA die wij leveren aan je boekhouder, als je een compatibele software hebt.  Meer info hieronder.

Heb je CODA nodig voor je eigen boekhouding?

Verzorg je jouw eigen boekhouding en wens je jouw CODA bestanden via CodaBox te ontvangen, dan ben je bij CodaBox aan het juiste adres.

• Voor elke bankrekening wordt de CODA op dagelijkse basis opgehaald bij de bank en op elektronische en beveiligde wijze afgeleverd in je Software via de CODABOX API of via andere beveiligde elektronische kanalen. Het gebruik van het CODA-Product bied je veel voordelen zoals : meer efficientie, minder fouten, … Je hebt de zekerheid dat je over alle bankrekeninguittreksels beschikt en hoeft geen handmatige input meer te doen of handmatig bestanden op te gaan halen bij zijn verschillende bankinstellingen.
  • De CODA :
    1. Krijgen een logische nummering en rangschikking
    2. Worden gecontroleerd op volledigheid (saldi)
    3. Worden in een pdf-bestand geleverd

Hoe CODA-bestanden ontvangen als KMO?

Je boekhouder bestelt jouw CODA maar jij kan ze (ook) ontvangen

Je boekhoudkantoor is klant bij CodaBox en activeerde CODA voor je bedrijf.

CodaBox rekent de CODA dienst aan aan je boekhouder.

CODA GELEVERD BIJ JE BOEKHOUDKANTOOR EN BIJ JOU (zonder extra kosten)

• Dit is alleen mogelijk als je software gebruikt die verbinding maakt met de CodaBox API.
  • De lijst van deze compatibele software is beschikbaar op de CodaBox-website, onder "Softwares for entrepreneurs".
  • Maak in je software de connectie met CodaBox. Is dit geen optie? Bekijk dan de andere opties hieronder.

CODA BIJ JOU GELEVERD

• Je boekhoudkantoor is akkoord dat jouw CODA-bestanden rechtstreeks aan jou worden geleverd.
  • Je boekhoudkantoor ontvangt je CODA-bestanden niet.
  • CodaBox zet een rechtstreekse levering op om de CODA te kunnen leveren aan je bedrijf.

Wordt rechtstreeks klant bij CodaBox
Je wordt klant bij CodaBox

CodaBox rekent de CODA dienst aan aan je bedrijf.

De levering van de CODA is aangepast aan de software die je gebruikt

CodaBox neemt contact met je op om je te begeleiden tijdens de configuratie

Toch nog vragen vooraleer je wil bestellen?

➜ Stuur een e-mail naar helpdesk@codabox.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.