• U heeft de CARO Service voor uw klant besteld via MyCodaBox.
  • Uw klant heeft, via e-mail, de uitnodiging ontvangen om de dienst te activeren.
  • Hij heeft het activeringsproces online gestart, maar hij kan zijn activering niet voltooien omdat hij de sms met de verificatiecode niet heeft ontvangen.
  • In MyCodaBox is de status van uw uitnodiging: "Uitnodiging verzonden/Probleem".

Wat moet je doen?

In MyCodaBox - KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - CARO - Zoek jouw klant en klik op Beheer

in mycodabox - caro menu - beheer je klant

Controleer of het mobiele telefoonnummer en/of de e-mail die je hebt ingevoerd hetzelfde is als dat van de klant/kaarthouder en pas het indien nodig aan door te klikken op Bewerk en verzend.

mycodabox-klantendetail-tab caro: caro uitnodiging bewerken en opnieuw verzenden

De e-mail - het mobiele telefoonnummer en de laatste 4 cijfers van de kredietkaart kunnen op deze plaats worden aangepast. Zodra je de wijzigingen hebt aangebracht, klik op Verzend Uitnodiging

mycodabox-klant-detail tab-caro-uitnodiging bewerken en opnieuw verzenden-wijzigbare velden

Opmerking:

Als het gsm-nummer van uw klant correct is, controleer dan met hem of hij het nummer niet per ongeluk heeft geblokkeerd. Zie ook onze gerelateerde artikelen