'Klant heeft geen actief CODA mandaat bij een bank die CARO ondersteund'

Dit bericht verschijnt wanneer ik een klant selecteer in Lijst klanten - CARO

Het bestellen van CARO Service voor deze klant is momenteel niet mogelijk. De klant heeft geen CODA-mandaat bij een CARO partnerbank.

de klantreferentie is beschikbaar op de kredietkaartafschriften

De Klantenreferentie van de kaarthouder is niet correct, wat kan ik doen?

Wat kan ik doen?

Als je een foutmelding krijgt bij het invoeren van de referentie van jouw klant, controleer dan de klantenreferentie op het papieren afschrift.

in mycodabox: het formaat van de klantreferentie is niet correct

Opmerking: Het veld Klantenreferentie is een niet-bewerkbaar veld. Als je deze informatie wilt aanpassen, klik je op Annuleren en vervolgens op Deactiveer CARO naast deze Klantenreferentie.

Tips: Je kan ook meer informatie bekijken door te klikken op het kleine icoontje i

de klantreferentie is beschikbaar op de kredietkaartafschriften

Zie ook onze gerelateerde artikelen