Elke wijziging in het boekjaar (bv.: 2018 tot 2019; 2019 tot 2020, enz.) moet worden gewijzigd in BOB50.

➔ Dit gebeurt door het nieuwe pad te wijzigen waarop de CODA-dossiers worden verstuurd.

Opmerkingen:

• Normaal gezien weten de meeste Resellers dit en sturen ze elk jaar een nieuw script of een update om dit pad aan te passen, maar soms moet dit handmatig gebeuren.
  • Dit is alleen nodig als je CODA-bestanden via FTP (fysiek op de server) worden aangeleverd.

Hoe doe je dat?

De handmatige aanpassing van het CODA-bestandspad gebeurt in de Bob Banking Module Opties via Bestand CODA

Het is in dit veld dat het pad naar de map die standaard gebruikt moet worden om de CODA-bestanden op te halen, ingevoerd moet worden:

Voor meer informatie over het wijzigen van het pad in Bob om je CODA bestanden op te halen, kan je contact opnemen met je Reseller.