Om een ander e-mailadres op te geven voor de Dienst Aankoopfacturen, log in op MyCodaBox, selecteer in Lijst Klanten de betreffende klant om zijn gegevens weer te geven en ga naar de tab VOILA.

Klik op Bewerken

Om een e-mailadres toe te voegen dat door CodaBox zal worden gebruikt om aankoopfacturen te versturen, vink de optie 'Voor de levering van VOILA gebruik het e-mailadres van de klant' uit en voer het extra e-mailadres in en

klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: Als de volgende optie is aangevinkt, zullen de Aankoopfacturen enkel ter beschiking gesteld worden in uw software gelinkt met onze API. Vooraleer dit te activeren, gelieve uw softwareleverancier te contacteren om na te gaan of dit mogelijk is in uw pakket