Om veiligheidsredenen kunt u uw paswoord wijzigen of opnieuw aanmaken als u het bent vergeten.

Wijzig uw paswoord

• Ga naar uw MyCodaBox platform
  • Selecteer onder de gebruikersnaam de optie Wijzig het paswoord
    mycodabox paswoord wijzigen
  • Voer uw nieuwe paswoord in en bevestig het door te klikken op Wijzig mijn paswoord!  nieuw mycodabox paswoord bevestigen

Maak uw paswoord opnieuw aan

• Ga naar de MyCodaBox inlogpagina en klik op Paswoord vergeten?
    passwoord mycodabox resetten

• Vul uw e-mail adres in onder Reset mijn paswoord en klik dan op Reset mijn paswoord.
    mycodabox paswoord reset valideren
  • U ontvangt dan een e-mail met een reset-link:

"U ontvangt dit bericht als reactie op uw verzoek om het paswoord opnieuw in te stellen van uw account op het MyCodaBox portaal.

Problemen met het resetten van uw wachtwoord of het inloggen op uw account?

► Bespreek het met een van onze ondersteunende collega's, onze contactgegevens zijn beschikbaar in 'Contacteer ons' via onze Gerelateerde artikelen