Wil je klant een kopie ontvangen van de beschikbare CODA/SODA-bestanden? Dit kan in pdf-formaat, via e-mail.

☆ Deze optie activeer je individueel voor elke klant ☆

1. In MyCodaBox, zoek je klant via Volmachten & diensten OF via Klanten > Lijst klanten.
  2. Klik op het tabblad CODA.
    MyCodaBox: het tabblad CODA
  3. Ga naar Instellingen onderaan de pagina, en klik op Bewerken.
    Instelling voor verzenden PDF naar klant
  4. Selecteer 'Klant ontvangt PDF van CODA en SODA via e-mail' en klik op Wijzingen opslaan.
    De optie om CODA en SODA in PDF te ontvangen opslaan in MyCodaBox voor mijn klant

Vanaf nu zal de klant een kopie van de beschikbare CODA / SODA in pdf ontvangen
    op het e-mailadres dat je in zijn Klant info (op het tabblad Klant) hebt ingesteld.
    Kijk na of het adres correct geregistreerd is.